Brian Andersen går op i detaljen: Han laver selv saucer, kompotter og dip, fremstillet af naturens produkter, som han selv plukker. Det sker også til julefrokosten, hvor saucerne får et twist af jul.
Copy link address
Lone Bering (lb@hsfo.dk)
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
"Andersens dip og dyppelse" benævner han selv de saucer, kompotter, mayonaiser og dip, som han selv fremstiller. Til mange af typerne samler han selv ind af naturens herligheder. Foto: Morten Pape -
En anretning, hvor Brian Andersen har ladet fokus være på farver. Foto: Morten Pape -
Her er glas med nogle af de hjemmelavede produkter: Mokkasirup, sød løgkompot, brændenældeolie, lemoncurd og ramsløgpesto med Palsgård-ramsløg. Foto: Morten Pape -
Ristet brød i forskellige udformninger giver en ekstra krølle på Café Andersens anretninger. Foto: Morten Pape -
Julens vin er der tænkt på...Foto: Morten Pape -
Café Andersen har skiftet ølleverandør til Ebeltoft Gårdbryggeri - det gælder både specialøl og sodavand. Foto: Morten Pape -
Hjemmelavet sauce, dip eller andet tilbehør giver retterne et ekstra pift. Her til jul jongleres med julens krydderier. Denne dip er en hjemmelavet gulerodscreme af danske gulerødder og er ikke speciel julet. Foto: Morten Pape