Til november år er det 25 år siden, Dollys åbnede i Horsens. Den nuværende ejer og søn af stedets stifter, Søren Dahl Jensen, har været med alle årene - og faktisk endnu længere tid end det.
Copy link address
Line Kyed , liky@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Søren Dahl Jensen, søn af stifter af Dollys, har været med alle årene - i 2015 overtog han den fulde drift af stedet efter sin far. Foto: Søren E. Alwan -
En tidslomme kalder Søren Dahl Jensen Dollys. Selvom han finder på nye tiltag i ny og næ værmer han samtidigt om den historiske bygning, hvor serveringen af stegt flæsk skal fortsætte med at være stedets aftryk. Foto: Søren E. Alwan -
LP-afspillere er blandt de nyeste tiltag på Dollys, hvor gæsterne er velkomne til at medbringe deres egne vinylplader. Foto: Søren E. Alwan -
Poul Dahl Jensen (tv) er i dag 74 år. Han kigger dagligt ind til sin søn på Dollys. Foto: Søren E. Alwan -
Dollys dna - stegt flæsk. Foto: Søren E. alwan -
På blot det seneste års tid er der blevet tilberedt 30 ton på Dollys. Foto: Søren E. Alwan -
Der er på stueplan og førstesalen til sammen plads til 180 gæster. Foto: Søren E. alwan -
På terrasseområdet og fra enkelte pladser i restauranten kan man stadig skimte vandet trods nybeggeri omkring den historiske bygning de senere år. Foto: Søren E. Alwan -
FORSIDE: Dollys runder et hjørne i november. Foto: Søren E. Alwan