Mandag var glæden på Eydes og Jørgensens Hotel på Søndergade stor. Næsten to års arbejde kulminerede.
Copy link address
Thomas Baden Sørensen thso@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Eydes er lig med mange års traditioner for mange horsensianere. Nu åbner kælderen i helt nyt look - foreløbig med plads til cirka 80 ad gangen. Tallet bliver højere, når coronaen har forladt os. Foto: Morten Pape -
I de seneste dage er stole og borde linet op på Søndergade, hvor 150 ad gangen skal kunne serviceres. Med corona-begrænsninger lander max-tallet lige nu på cirka 115. Foto: Morten Pape -
I gården er der yderligere plads til udeservering. Jørgensens Hotel venter dog med at tage pladserne i brug, til man har en fornemmelse af interessen. - Vi har ingen historik og data at navigere ud fra. Hver dag bliver en ny erfaring for os, siger driftsdirektør Christian Deijenberg fra Byens Hotel om nyåbningen. Foto: Morten Pape -
Eydes åbner mandag kl. 12. Der satses på frokost og aftensmad i første omgang - siden åbnes for morgenmad også for dem, der ikke har lejet et værelse. Foto: Morten Pape -
"The Best"-værelserne er der otte af - og de er i den eksklusive ende af udbuddet. Kun kongesuiten overgår dette værelse. Foto: Morten Pape -
Kongesalen er klappet og klar til store arrangementer - når statsmnisteren giver grønt lys. Jørgensens Hotel har ikke droppet tanken om store selskaber i løbet af sommeren. Foto: Morten Pape -
Christian Deijenberg blev ansat i Byens Hotel 1. august 2018, men han er en erfaren hotelmand. Jørgensens Hotel er unikt i Danmark, fastslår han. Foto: Morten Pape -
Trine West er restaurantchef og har sammen med mange andre knoklet for at blive helt klar til åbning af Eydes og Jørgensens mandag. Her er hun i det, der i stueplan er blevet til vinhandel. Det er vigtigt for folkene bag hotel og restaurant, at alle er velkomne i huset - også selv om man ikke bor på et af værelserne. Foto: Morten Pape -
Jørgensens Hotel og Eydes åbner mandag 18. maj - efter to års restaureringsarbejde. Foto: Morten Pape