Ida Brink Jakobsen mistede sidste år sit 10 måneder gamle barn og blev sygemeldt fra sit daværende arbejde som konditor. I dag er hun igen ved at finde fodfæste i sit nye job hos Oasen - Dagnæs Sognegård, hvor hun 2. juni byder på et stort østjysk kagebord.
Copy link address
Line Kyed liky@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Ida Brink Jakobsen er nyansat konditor hos Oasen - Dagnæs Sognegård. Den unge kvinde holder af at jonglere med smuk kagekunst, men gnisten til arbejdslivet har dog i en længere periode ikke været en selvfølgelighed - for sidste år mistede hun sit 10 måneder gamle barn. Foto: Søren E. Alwan -
En perfekt kage byder, ifølge Ida Brink Jakobsen, på både noget syrligt, sødt, sprødt og blødt, og så skal udseendet kunne leve op til smagen og omvendt, forklarer hun. Foto: Søren E. Alwan -
Ida Brink Jakobsen forventer at kunne servere mellem 10 og 12 forskellige kager til arrangementet søndag 2. juni. Foto: Søren E. Alwan -
Arbejdsopgaverne er tilrettelagt, så det fungerer bedst muligt for Ida Brink Jakobsen. Det har givet hende plads til at hele efter den tragiske hændelse sidste år. Foto: Søren E. Alwan -
Dorthe og Lars Larsen, indehaverne af Oasen - Dagnæs Sognegård, takkede i januar ja til at tage Ida Brink Jakobsen ind som konditor i en praktikaftale. 1. april ansatte de den unge kvinde. Foto: Søren E. Alwan -
Søndag 2. juni serverer nyansatte konditor ved Oasen - Dagnæs Sognegård, Ida Brink Jakobsen, forskellige kager ved arrangementet Østjysk Kagebord. Foto: Søren E. Alwan -
Søndag 2. juni serverer nyansatte konditor ved Oasen - Dagnæs Sognegård, Ida Brink Jakobsen, forskellige kager ved arrangementet Østjysk Kagebord. Foto: Søren E. Alwan -
Søndag 2. juni serverer nyansatte konditor ved Oasen - Dagnæs Sognegård, Ida Brink Jakobsen, forskellige kager ved arrangementet Østjysk Kagebord. Foto: Søren E. Alwan -
Søndag 2. juni serverer nyansatte konditor ved Oasen - Dagnæs Sognegård, Ida Brink Jakobsen, forskellige kager ved arrangementet Østjysk Kagebord. Foto: Søren E. Alwan -
Søndag 2. juni serverer nyansatte konditor ved Oasen - Dagnæs Sognegård, Ida Brink Jakobsen, forskellige kager ved arrangementet Østjysk Kagebord. Foto: Søren E. Alwan -
Søndag 2. juni serverer nyansatte konditor ved Oasen - Dagnæs Sognegård, Ida Brink Jakobsen, forskellige kager ved arrangementet Østjysk Kagebord. Foto: Søren E. Alwan -
Søndag 2. juni serverer nyansatte konditor ved Oasen - Dagnæs Sognegård, Ida Brink Jakobsen, forskellige kager ved arrangementet Østjysk Kagebord. Foto: Søren E. Alwan -
En perfekt kage byder, ifølge Ida Brink Jakobsen, på både noget syrligt, sødt, sprødt og blødt, og så skal udseendet kunne leve op til smagen og omvendt, forklarer hun. Foto: Søren E. Alwan