Diana's Lækkerier på Vestvejen har haft en ønske-åbning. Nu håber indehaveren på, at flere med tiden vil foretrække hendes hjemmelavede mad frem for pomfritter, pølsemiks og bøfsandwich.
Copy link address
Line Kyed liky@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Diana er kommet godt fra start. Indehaveren af Diana's Lækkerier ved Vestvejen har haft en travl åbningsperiode. Nu håber og satser hun på, at kunderne får endnu mere smag for hendes hjemmelavede mad frem for stedets grillretter. Foto: Morten Pape -
Diana Overgaard åbnede 28. marts spise- og takeaway-huset Diana's Lækkerier ved Vestvejen, og åbningsdagene har været en yderst travl periode for den ny indehaver. Foto: Morten Pape -
Diana Overgaard satser på smagfulde og gode alternativer til grillmad. Foto: Morten Pape -
Salater med hjemmebagt gulerodsbrud er også, ifølge Diana Overgaard, populært blandt kunderne. Foto: Morten Pape -
Trods kundernes store glæde ved grillretter, kan Diana Overgaard oven på åbningsdagene konstatere, at der også er interesse for hendes egne, hjemmelavede retter. Foto: Morten Pape -
Den i dag 41-årige erhvervskvinde er opvokset i Aarhus og uddannet kantineassistent i kantinen på Jyllands Posten i Aarhus. Hun har desuden ejet sig eget brødudsalg i Aarhus i en årrække. Foto: Morten Pape -
Diana Overgaard åbnede 28. marts spise- og takeaway-huset Diana's Lækkerier ved Vestvejen, og åbningsdagene har været en yderst travl periode for den ny indehaver. Foto: Morten Pape -
Diana Overgaard satser på smagfulde og gode alternativer til grillmad. Foto: Morten Pape -
Salater med hjemmebagt gulerodsbrud er også, ifølge Diana Overgaard, populært blandt kunderne. Foto: Morten Pape