Ejere af Restaurant Munken i Borgergade, Erik Hvenegaard Hansen og Roman Horak, valgte for 15 år siden at blive kompagnoner. Stadig i dag er det, der binder dem sammen, kærligheden til et godt måltid mad - og så lige et godt bagland.
Copy link address
Line Kyed , liky@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Kærligheden til mad og et godt bagland er opskriften på Restaurant Munken i Borgergade, der ejes og drives af Erik Hvenegaard Hansen (billedet) og Roman Horak. Foto: Yilmaz Polat -
De seneste 15 år har kokken Roman Horak (billedet) og medejer Erik Hvenegaard Hansen drevet Restaurant Munken i Borgergade. Det gør de med en vision om at skabe ærlige og gode madoplevelser. De er på hver deres måde opvokset i hjem, hvor restaurantmad ikke var en del af barndommen. Foto: Yilmaz Polat -
De to herrer ligger mange timer på Restaurant Munken. De er i gang fra tidlig morgen til sen aften - for maden og rammerne skal være i orden, og det kræver forberedelse, forklarer de. Foto: Yilmaz Polat -
Roman Horak har blandt andet arbejdet som kok på krydstogtskibe - og stiftede her bekendtskab med filippinske og indiske kolleger, som han beundrede for deres måde at afbalancere og krydre maden på - erfaringer, han har taget med sig i sin videre karriere som kok. Foto: Yilmaz Polat -
Restaurant Munken kan huse op til 35 gæster, og når man spiser på stedet, håber indehaverne, at gæsterne får sig en hyggelig, afslappet og god oplevelse - hver gang. Foto: Yilmaz Polat -
Erik Hvenegaard Hansen og Roman Horak valgte at bibeholde navnet Munken, da de overtog stedet i 2003 - restauranten ligger midt mellem to midtbykirker, blandt andet klosterkirken, og navnet passer på den måde godt ind, fortæller de. Foto: