På 15. sæson forpagter Jette Hylleberg restaurant Kystens Perle ved Bygholm Sø. I 2017 mistede hun pludselig sin mand og kompagnon Keld Hylleberg - nu driver hun stedet videre i hans ånd og som sit andet hjem med mad og menuer, hun betegner som gode mormor-måltider.
Copy link address
Line Kyed liky@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Kystens Perle er Jettes andet hjem.Jette Hylleberg har forpagtet restaurant Kystens Perle siden 2005. Hun har stået alene i front for foretagendet, siden hun mistede sin mand og kompagnon for to år siden. Foto: Morten Pape -
Der er plads til 54 gæster inde på Kystens Perle og stort set det samme antal på stedets terrasser. Foto: Morten Pape -
I alt fire medarbejdere er ansat i stedets køkken, heriblandt Aoy, der er ansat på sjette år. Foto: Morten Pape -
En hel del borgere tager turen ud til Kystens Perle for at nyde stedets mad og naturomgivelser. Mens juni er stedets absolutte højsæson, trækker restauranten også godt med gæster de øvrige måneder i perioden fra april til slutningen af september, forklarer Jette Hylleberg. Foto: Morten Pape -
Louise Olesen var blandt de ansatte, da Jette og Keld Hylleberg overtog forpagtningen i 2005, og hun har været med store dele af tiden lige siden. Foto: Morten Pape -
Kystens Perle blev opført i 1934 og er ejet af Bygholm Lystfisker- og bådejerforening. I vinterhalvåret fungerer bygningen som klubhus for foreningen. Foto: Morten Pape -
På restauranten finder man tydelige aftryk af, at stedet er ejet af Bygholm Lystfisker- og bådejerforening. Foto: Morten Pape -
Jette Hylleberg taler her med forhenværende formand for Bygholm Lystfisker- og bådejerforening, Erik Rasmussen, der i 2005 godkendte hende og manden Keld Hylleberg som forpagtere af Kystens Perle. Til højre ses æresmedlem i foreningen, Henning Pedersen, der har rundet de 60 år som foreningsmedlem i Bygholm Lystfisker- og bådejerforening. Foto: Morten Pape -
Der er plads til 54 gæster inde på Kystens Perle og stort set det samme antal på stedets terrasser. Foto: Morten Pape -
I alt fire medarbejdere er ansat i stedets køkken, heriblandt Aoy, der er ansat på sjette år. Foto: Morten Pape