Granbar på Søndergade er ikke længere lillebroren i "Gran-familien" efter indførelsen af nyt koncept.
Copy link address
Jørgen Hasseriis jh@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Granbar undergik i foråret en større renovering, da baren har taget hul på et nyt koncept med mere fokus på maden og køkkenet. Her to af indehaverne, Rasmus Sandholm (t.v.), og barens daglige chef, ølsommelier Claus Hald. Foto: Morten Pape -
Udendørs har Granbar fået skabt en ny terrasse, som ikke længere er en terrasse, men et markeret felt under et stort sejl. Det vil næppe summe her i vintermånederne, men når foråret kommer, er der store forventninger. Foto: Morten Pape -
Looket indendørs følger omhuen på menukortet. Brødet bages dog ikke selv, da lokalet her har sine begrænsninger, men er bake-off af bedste skuffe. Foto: Morten Pape -
Granbar er fortsat et to go-sted for de små- eller frokostsultne, men man kan også slå sig ned i baren og indtage sin sandwich. Foto: Morten Pape -
Det nye tapet - bemærk aberne - er i sit udtryk meget er lig den smagsoplevelse, Granbar-folkene med nå frem til med maden: farverig, levende, glad. Foto: Morten Pape -
Udendørs er der 70 siddepladser til de spisende - indenfor er der 10 langs baren. Men halvdelen af Granbars bestillinger ligger på to go-kunder, oplyser Rasmus Sandholm. Foto: Morten Pape