Annonce
Granbar undergik i foråret en større renovering, da baren har taget hul på et nyt koncept med mere fokus på maden og køkkenet. Her to af indehaverne, Rasmus Sandholm (t.v.), og barens daglige chef, ølsommelier Claus Hald. Foto: Morten Pape
Horsens Posten

Lir og legesyge i lille to go-sted: Efter renovering har Granbar endelig fået mulighed for stor smag på lidt plads

Granbar på Søndergade er ikke længere lillebroren i "Gran-familien" efter indførelsen af nyt koncept.
Annonce
  • Granbar undergik i foråret en større renovering, da baren har taget hul på et nyt koncept med mere fokus på maden og køkkenet. Her to af indehaverne, Rasmus Sandholm (t.v.), og barens daglige chef, ølsommelier Claus Hald. Foto: Morten Pape
  • Udendørs har Granbar fået skabt en ny terrasse, som ikke længere er en terrasse, men et markeret felt under et stort sejl. Det vil næppe summe her i vintermånederne, men når foråret kommer, er der store forventninger. Foto: Morten Pape
  • Looket indendørs følger omhuen på menukortet. Brødet bages dog ikke selv, da lokalet her har sine begrænsninger, men er bake-off af bedste skuffe. Foto: Morten Pape
  • Granbar er fortsat et to go-sted for de små- eller frokostsultne, men man kan også slå sig ned i baren og indtage sin sandwich. Foto: Morten Pape
  • Det nye tapet - bemærk aberne - er i sit udtryk meget er lig den smagsoplevelse, Granbar-folkene med nå frem til med maden: farverig, levende, glad. Foto: Morten Pape
  • Udendørs er der 70 siddepladser til de spisende - indenfor er der 10 langs baren. Men halvdelen af Granbars bestillinger ligger på to go-kunder, oplyser Rasmus Sandholm. Foto: Morten Pape
Horsens Posten

Festugen sætter klimaet på dagsordenen for skolebørn

Annonce
Horsens Posten

Horsens Holder klar med åbningsprogram: Glimmer, gratis pizza og motorsav

Annonce
Horsens Posten

DM i flødeost: Juta laver Danmarks bedste hvidløgsost- igen!

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Tanja Sjøberg overtog fodklinikken på Sønderbrogade: - Nu føler jeg mig hjemme

Horsens Posten

Manden bag kalder det Danmarks skøreste og dummeste løb - og han elsker det: Bilkas tag og p-tårn indtages i påsken af løbere

Horsens Posten

Vorsømanden Jens Gregersen svinger blyanten live på fynsk museum

Horsens Posten

Ser du din by? Tjek her, om du har styr på byens skulpturer - og vind

Horsens Posten

Gigainsekter og saltstænger: Hvad sker der i Kuben?

Horsens Posten

Lokal forfatter slår alle de andre med sin bog om "en superhelt af international klasse": Hædres for årets bedste krimi

Horsens Posten

Kendt loppemarked kommer til byen: Giver børnetøj og -udstyr nyt liv

Hedensted/Juelsminde Avis

De kendte bagmænd kalder Café Gnist for fremtidens motorvejscafé, og den åbner i morgen

Annonce