Indehaver af Restaurant Oksen i Grønnegade, Alex Pedersen, holder af mad. Den passion blev for alvor vakt, da han gennem et årti arbejdede og boede mange forskellige steder i verden.
Copy link address
Line Kyed , liky@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Indehaver af Restaurant Oksen Alex Pedersen har rejst i store dele af verden - både som maskinreparatør og som supervisor og kvalitetschef i en hel del virksomheder - passionen for mad har han dog haft på sidelinjen hele tiden, inden det endte med restauranten i Grønnegade. Foto: Søren E. Alwan -
Da Alex Pedersen overtog Restaurant Oksen var der plads til 30 kunder. I dag et par tilbygninger senere rummer stedet 150 siddepladser samt terrasse og gårdhave. Foto: Søren E. Alwan -
Køkkenområdet har altid været et favoritsted for Alex Pedersen. Han er vild med køkkenmiljøet - restaurantens hjerte. Foto: Søren E. Alwan -
For 10 år siden blev nabobygningen, Grønnegade 5, lagt til restaurant Oksen. Og i 2015 kom så anden sammenlægning. Det skete med Grønnegade 1. Foto: Søren E. Alwan -
Terrassen foran Oksen blev lavet om til en repos med varme i bordene til de køligere dage og aftener. Men der er også mulighed for at nyde udelivet med stedets gårdhave, der også kan overdækkes, hvis det danske vejr skulle drille. Foto: Søren E. Alwan -
FORSIDE Foto: søren E. Alwan