Jensens Bøfhus i Horsens runder 25 år. Grønne tal dominerer stadig i den lokale kæderestaurant på Åboulevarden - en vigtig pointe oven på nedskæringer i kæderegi, lukninger og shitstorm, siger stedets restaurantchef, Daniel Sonny Sørensen.
Copy link address
Line Kyed , liky@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Foto: Morten Pape -
Jensens Bøfhus på Åboulevarden runder 16. december 25 år - 25 år med op- og nedture i kæderegi - men lokalt har man hele vejen leveret plus på kontoen, fortæller stedets restaurantchef Daniel Sonny Sørensen. Foto: Morten Pape -
Frokostbøffen med råstegte kartofler er, ifølge restaurantchefen, stadig et af de største hits blandt gæsterne. Foto: Morten Pape -
Plads til at være og hyggelige rammer er blandt stedets fokuspunkter. Foto: Morten Pape -
Specielt i weekenderne løber personalet ekstra hurtigt - her er der fortsat godt fyldt op med gæster - året rundt, forklarer Daniel Sonny Sørensen. Foto: Morten Pape -
25 år efter åbningsdagen kører det fortsat godt for Jensens Bøfhus på Åboulevarden 129, der ligger i byningerne for byens tidligere toldbod. Foto: Morten Pape