Horsens-restauratører indfrier vegetarernes juleønsker. Det kræver forberedelse, men er egentlig meget ligetil, lyder det.
Copy link address
Line Kyed , liky@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Hos Restaurant Laden oplever indehaver Lars Nielsen ikke ofte at få forespørgsler på vegetarretter - men kommer de, laver stedet det gerne, forklarer han. Arkivfoto: Søren E. Alwan -
Henning Gamborg fra Restaurant Venezia erstatter gerne kødretter med vegetariske alternativer. Arkivfoto: Morten Pape -
Kenneth Duevig fra Det Ny Kronborg forklarer, at de gerne erstatter julens spiser som eksempelvis medister med plantebaserede produkter. Det har de efterhånden god erfaring i at gøre, lyder det. Arkivfoto: Morten Pape -
Linser, svampe og blandt andet bønner kan være noget af det, man bringer på banen og erstatter kødet i juleretterne med. Vigtigt er, at det smager og dufter af jul og er nærende, siger Peter Skov fra Café Lorentzen. Arkivfoto: Søren E. Alwan