Indehaver af Kamii i Grønnegade, kinesiske Qi Chen, havde planer om at uddannet sig til sushikok i Japan. Men så anbefalede hans storesøster ham at tage til Danmark.
Copy link address
Line Kyed , liky@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Kinesiske Qi Chen har drevet restaurant Kamii i Grønnegade siden 2014. Mødet med Horsens bød på en svær opstart, men han klarede det og drømmer nu fortsat videre - blandt andet om en tilbygning og en nuddelshop i byen. Foto: Morten Pape -
Qi Chen tog i 2008 over til sin søster, der studerende i København. Her blev han hen over to et halvt år oplært i at lave sushi - en fascination for netop den spise, som han stadig bruger mange timer på at videreudvikle. Foto: Morten Pape -
Restaurantnavnet Kamii er japansk og betyder gud. Foto: Morten Pape -
Enkelhed går igen i både service, mad og indretingen på Kamii. Qi Chen har selv valgt samtlige dele og inventar til restauranten. Foto: Morten Pape -
Et stilrent udtryk møder kunderne på Kamii. Foto: Morten Pape -
Kamii har med sine to plan plads til 70 gæster. samtlige af restaurantens træpaneler, som blandt andet ses i baggrunden, er malet af indehaver selv, Qi Chen. Foto: Morten Pape -
Så længe Qi Chen kan huske, er han blevet spurgt af sin far, om han ikke ville være med i køkkenet for at lære at lave mad med smag. Foto: Morten Pape